Over de afgelopen maanden hebben een heel aantal ideeën door mijn hoofd gespeeld over het wel of niet starten van een blog. Nu ik steeds meer blogs lees, krijg ik ook steeds meer het idee dat het goed is om zelf ook te gaan schrijven. Dit wordt ook geholpen door de contacten en de reacties die ik heb gekregen sinds ik Twitter gebruik.

Gisteren is de blog software op mijn nieuwe domein dan ook actief geworden. Het staat allemaal nog in de kinderschoenen. Technieken moeten nog worden toegevoegd om zo makkelijk mogelijk berichten te posten. De Nokia N95 die Vodafone mij na een lange discussie als genoegdoening opstuurt, zal daar ook een belangrijke rol in gaan spelen.

In mijn blog wil ik me vooral gaan richten op de dingen die mij echt interesseren. Dan gaat het over nieuwe technieken, nieuwe media, marketing, sales en waarschijnlijk nog eens een los iets tussendoor. Ook wil ik nieuwe ideeën delen. Ideeën voor nieuwe bedrijven , markten etc. Soms zullen posts ook in het Engels zijn, maar over het algemeen zal ik het in het Nederlands houden. Waar de scheidslijn ligt? Dat kan ik nog niet precies aangeven. Ook dat zal moeten groeien.

Voor nu, welkom. Ik hoop dat jij meer overhoudt aan mijn blog dan ik.