People, technology and life

The Next Web startups are rolling

Gisteren is er weer meer nieuws bijgekomen over de startups die mee doen met de race voor de kaarten voor The Next Web. Er zijn intussen al vier video’s definitief ingeleverd. Die video’s zijn van:

Daarnaast is intussen bekend dat er video’s komen van

En natuurlijk van mijzelf. Gisterenavond heb ik met een vriend de hele dag op locatie gezeten om de opnamen te maken. Was het zo lastig dan? Nee, eigenlijk niet. Het was een samenloop van omstandigheden. De tekst was klaar en de locatie was rond. Maar de techniek bleek soms lastiger dan verwacht. De camera die ik van Corné Wielemaker kon lenen had ik voor het filmen niet eerder gezien en cueprompter bleek het geluid te storen bij directe opnamen. Dus na 5 opnamen over op DV tape. Vanavond kan ik alles in elkaar zetten. Ik ben benieuwd.

Uiteraard zijn dit nog niet de enige startups die meedingen. Op twitter wordt regelmatig gerept door anderen over ideeën die ze hebben voor startups. Uiteraard roepen we ze allemaal op om mee te doen. Uiteindelijk is het toch een event waar je bij wilt zijn. Hou PitchStorm.tv in de gaten voor meer informatie.

2 Comments

  1. tristan

    Hi,

    http://discotag.com komt vanavond ook met een pitch vid

  2. roelandp

    http://ofeedius.com is hard aan de klus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Arne Hulstein

Theme by Anders NorenUp ↑