People, technology and life

Bekendheid genereren

Meetial.com staat in de steigers. Ik heb het afgelopen weekend wat tijd gehad om mezelf er helemaal niet meer mee bezig te houden en zit nu dus weer met frisse zin achter de computer. Er zijn keuzes om te maken. De template voor de site is in no-time in elkaar gemikt door @nansepansje en het is eigenlijk toe aan iets nieuws. Nu is het aan mij de keuze om te beslissen wat ik wil doen. Maar ik ben er dan eigenlijk weer net niet ervaren genoeg in. Lastig dus. Vooral omdat ik ook best veel met de site zou willen gaan doen.

De site moet vooral bekendheid gaan kweken. Van Meetial moet bekend worden dat ik er mee bezig ben en dat het een echt bedrijf is. Mogelijkheden voor financiering hebben zich zijdelings al voorgedaan, maar echt eenvoudig is het nog niet. En de keuzes zijn groot. Maar dat is een ander verhaal.

Nu ligt mij keuze vrij simpel. Wat ga ik doen. Joomla of WordPress voor de site. Joomla staat er nu achter, maar ik wil ook wat met een blog doen. En dat werkt dan weer niet zo lekker in Joomla. Maar dan video. Dat kreeg ik weer niet binnen de lijntjes van mijn wordpress template. En de joomla templates zijn veel eenvoudiger aan te passen -voor mij- dan de wordpress versies. Het wordt er allemaal dus nog niet makkelijker op. Suggesties en hulp zijn welkom.

1 Comment

  1. Rogier

    Ha Arne,

    De verschillen zijn toch nogal groot. WordPress is puur om te bloggen, en daar is het dan naar mijn mening de beste in! Joomla kan eigenlijk alles… uitbreidingen zijn er voor elk ‘soort’ website. De communitie rond beide systemen is groot…

    Oke misschien een lastige keuze maar wat is het doel van Meetial.com? wat moet het kunnen… Ik help je graag met beide.. video’s binnen de wordpress lijntjes is niet zo lastig, en bloggen in Joomla kan ook weer heel erg mooi zijn, en makkelijk werken!

    @rogiertje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Arne Hulstein

Theme by Anders NorenUp ↑