Van 21 tot 23 oktober wordt in Berlijn de Web 2.0 Expo gehouden. Iedereen praat over 2.0, maar er gaapt een groot gat tussen de koplopers en de gemiddelde gebruiker. Web 2.0 Expo wil de brug zijn die de technologische ontwikkelingen aan de buitenste randen van het 2.0 landschap dichterbij de werkelijkheid van elke dag wil krijgen. En dat maakt het een hele interessante conferentie.

De onderwerpen tijdens de Web 2.0 Expo zijn op zijn zachtst gezegd gevarieerd. Van mobile 2.0 tot het ontwikkelen van applicaties. Van het zorgen van financiering voor startups tot het opzetten van cross-nationale, multi-taal community’s en opkomende zakelijke risico’s in de nieuwe markt die rondom 2.0 ontstaat. Met keynote speakers als Tim O’Reilly (O’Reilly Media), John Lilly (Mozilla), Tariq Krim (NetVibes), Saul Klein (Index Ventures), Ben Hammersley en Brady Forrest (O’Reilly Media), kunnen we een paar hele interessante dagen verwachten.

Ik ga naar Berlijn. Als je ook wilt, dan kun je via de banner op de site je kaarten reserveren. En je als je de discount code gebruikt, krijg je ook nog 35% korting. Dat geeft een aardige korting voor een paar dagen vol inspiratie.

Ik ben erbij. Tot ziens in Berlijn?