Zoals je hier al eerder kon lezen, ga ik Volgende week met Erno Hannink naar Berlijn om verslag te doen van Web 2.0 Expo Europe. Voor de reis hebben we een Ford S-Max van Ford Nederland ter beschikking gekregen.

Door mijn interesse voor startups had ik al snel het idee van Pitch-stops. Wat betekent dit? We geven startups 5 minuten de gelegenheid om op de achterbank van de S-max een pitch te doen. Hiervoor hebben we ook een mooie locatie op het terrein van Web 2.0 Expo gekregen. Op de route van Goes naar Berlijn zou ik Erno Hannink oppikken in de buurt van Arnhem. En dat was een prima gelegenheid om de eerste Pitch-Stop te plannen in Arnhem. Op maandag 20 oktober staat de Ford S-max met Arne en Erno dus vanaf 10:30 aan de Sweerts de Landasstraat 65 in Arnhem. Ben je een startup en heb je een goed verhaal te vertellen, dan krijg je van ons 5 minuten op de achterbank.

Om 12:00 vertrekken we naar Berlijn, waar we ‘s avonds deelnemen aan het Girl Geek Dinner. De tijd is dus redelijk beperkt. Meld je dus snel aan via de reacties op dit blog of via info-at-arnehulstein.nl.

De Pitch-stops zullen in ieder geval te zien zijn op het blog van Dutch Cowboys en waarschijnlijk ook op het blog van de Web 2.0 Expo, misschien op Marketingfacts, natuurlijk op arnehulstein.nl en enthousiasmeren.nl en wie weet waar nog meer. Je kunt dus in ieder geval rekenen op wat aandacht.

We verwachten ook veel belangstelling voor de reis. We gaan namelijk live uitzenden tijdens de rit. Je kunt bellen om vragen te stellen over de auto, de toekomst van marketing en internet. Tijdens de 3 dagen in Berlijn zullen we meerdere Pitch-stops opnemen. Kun je er in Arnhem niet bij zijn, bedenk dan een excuus en kom naar Berlijn, voor een Pitch-Stop en een mooie Web 2.0 Expo.

Heb je een startup en wil je je bedrijf, idee of droom delen met de wereld? Geef je dan nu op in de reacties voor jouw 5 minuten op de achterbank. Vertel ons je naam, bedrijfsnaam en hoe we je kunnen bereiken.

Locatie: Sweerts de Landasstraat 65 te Arnhem
Datum: 20 oktober 2008
Tijd: 10:30u