Natuurlijk wensen we elkaar rond middernacht weer allemaal een gelukkig nieuw jaar. Dat doen we zoenend in de woonkamer of handen schuddend op straat. Maar het kan ook groter. Je kunt je nieuwjaarswens ook met laser op de Maastoren laten zetten.

Wil jij jouw nieuwjaarswens ook nèt een tikkeltje groter zien? Dan kun je van 31 december 18:00 tot 1 januari 1:00 je nieuwjaarswens tweeten met de hashtag #deloittewish. Deloitte en Maximum zorgen er dan voor dat jouw tweet binnen tien minuten te zien zijn op het hoogste gebouw van de Benelux en via de livestream op www.werkenbijdeloitte.nl/deloittewish. In het filmpje krijg je alvast een voorproefje van de laser.

Ik ben benieuwd naar de wensen die op het gebouw gaan komen. En ik heb begrepen dat ze vanavond nog en rondje door het gebouw doen om alle lichten uit te doen. Dan kan heel Rotterdam de tweets waarschijnlijk veel beter lezen dan dat je de laser nu te zien krijgt.