Het station in Goes is jarenlang het domein geweest van de posterijen. Nu staat het leeg. En te koop. En dat zet mijn gedachten direct aan het werk. Waarom is er geen keten van kantoren op stations? Een prachtige plek voor startups of mobiele bedrijven.

Stations zijn centraal gelegen in heel Nederland. Alle stations zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en veel stations hebben ook voldoende parkeerruimte in de buurt. En met een groep serviced offices op stations in Nederland, heb je overal een plek om te werken. Een plek om mensen te ontvangen en om als uitvalsbasis te gebruiken.

Kantoren op het station zijn ook een ideale plek voor milieubewust kantoren. Naast het openbaar vervoer zou het kantoor ook een eigen wagenpark moeten hebben. Milieuvriendelijk vervoer dat je kunt bespreken voor als je het nodig hebt. Een Prius of Civic Hybrid en een paar CityEL’ s voor als je alleen gaat.

Het station. Een kantoor met mogelijkheden voor de toekomst.