People, technology and life

Microbloggen en netwerken

Microbloggen draait om de vraag: “Wat ben je mee bezig?” Dat hoeft niet alleen te worden opgevat als een fysieke plaats, maar ook gedachten vallen daaronder. Zo kun je vragen stellen, waar anderen op antwoorden. Dingen die jij je afvraagt, waar een ander op inspringt. Als je genoeg vrienden hebt tenminste.

Voor veel beginnende twitteraars ligt daar het probleem. Je kunt snel een paar honderd mensen gaan volgen, maar dat wil niet zeggen dat je daar ook wat aan hebt. Je kunt ook in je -huidige- vriendenkring gaan lopen leuren met twitter, maar daar zullen je vrienden ook niet blij mee zijn. Dus hoe bouw je nou een goede groep contacten op in twitter. Hoe bouw jij je netwerk uit. En wie zijn eigenlijk de mensen die je zou moeten kennen? Leuke vragen, die schreeuwen om een leuk antwoord. En dat komt. Snel. Kruithoph en ik gaan er mee aan de slag.

1 Comment

  1. Steven Kruyswijk

    Yoohoo! Hulstein & Kruithoph to the rescue! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Arne Hulstein

Theme by Anders NorenUp ↑