People, technology and life

Wie-o-Wie ben jij?

Een tijdje geleden is site van wieowie online gegaan. Met de zoekmachine op de site kun je zoeken naar personen. Daar komen dan verschillende resultaten uit, op basis waarvan je dan meer te weten kunt komen van die persoon. Daarnaast is ook de wieowie factor bedacht. Een ranking van mensen met een wieowie profiel. Maar wat kun je nou eigenlijk precies met de site? En wat is het nut voor recruiters. En wat biedt de betaalde site meer? Om daar achter te komen zullen Gordon Lokenberg en ikzelf een bezoek gaan brengen aan wieowie.

Op het moment dat ik dit schrijf staan Gordon en ik allebei in de top tien van de Wow factor. Wat de waarde daarvan is, weten wij ook nog niet precies. Daarbij is het mogelijk om een hoge rating te krijgen door de zoekresultaten van mensen met dezelfde naam. En is dat dan handig, of juist valsspelen. Wij zijn er nog niet uit. Jullie?

1 Comment

  1. Christiaan Visser

    Ik ben er ook een stukje over aan het schrijven op mijn blog en deel precies dezelfde mening als jullie. Ik zie het nut van ‘wie o wie’ niet en ben benieuwd naar de uitkomst van jullie onderzoek.

    Succes,

    CVisser

1 Pingback

  1. Wie-o-wie 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Arne Hulstein

Theme by Anders NorenUp ↑