Vorige week donderdag en vrijdag was The Next Web.  Daar is mij pas echt de impact van onze kaarten actie duidelijk geworden. Tijdens allebei de dagen heb ik mensen ontmoet die door onze actie naar The Next Web konden komen. Het was geweldig om het entousiasme te zien voor The Next Web en alles wat er omheen plaatsvond. Het meest tekenend was voor mij het moment dat ik mijn jas ging halen en bovenaan de trap iemand naar me toekwam, mij de hand schudde en mij hartelijk bedankte voor de twee geweldige dagen. Om eerlijk te zijn geeft dat ook wel een geweldig gevoel. Maar het kwam uiteraard allemaal niet door mij, maar door de sponsors die geld beschikbaar stelden en door Erwin Blom en Lucien Burm die ook veel tijd hebben gestoken in de promotie van de actie.

Startups zijn aparte bedrijven. Het gaat om passie. Het gaat om gedrevenheid. Het gaat om af en toe lang doortrekken om een deadline te halen. Maar het gaat ook om samen lachen, dromen en jezelf boven op je visie zien staan. Het gaat om boven het maaiveld uitsteken.

We gaan dus door. Nederland kent te weinig startups en te weinig aandacht voor de startups die er wel zijn. Het is een geweldige bedrijfstak waarin prachtige dingen gebeuren. En wij willen stimuleren. Startups bedankt voor jullie inspiratie. En succes, we gaan elkaar nog vaker zien.