People, technology and life

In Amsterdam. Afspreken?

Ja, ik heb eigenlijk nu al Meetial nodig. Maar helaas, het doet nog niets. Daarom zal ik vandaag (net als gisteren) een paar keer op twitter en via mijn blog laten weten dat ik morgen (donderdag 10 april) in Amsterdam ben. Ik ben in de middag tot een uur of vier beschikbaar om af te spreken. Daarna ga ik naar Hoofddorp om verder te denken over onze startup initiatieven en om de twitterborrel te bezoeken.

Heb je zin om te praten over Meetial, het internet, je eigen bedrijf of een ander leuk onderwerp, laat me dat dan even weten op afspreken@meetial.com.

1 Comment

  1. pixites

    kunnen koffie doen? twitterborrel is morgen…(voorzover mij bekend althans)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Arne Hulstein

Theme by Anders NorenUp ↑