Meetial is nog steeds op zoek naar een ondernemende developer die met mij de zaak wil gaan opzetten. Iemand die wil ondernemen en die enthousiast is over het concept om mensen elkaar te laten ontmoeten. Maar het is nog niet makkelijk. Dus heb ik mijn vraag ook internationaal uitgezet via startupers.com. En binnen een dag kreeg ik een reactie. Een recruitmentbureau. Ik krijg een een heel verhaal voorgeschoteld over de kwaliteiten van het bureau en dat zij precies de kandidaat hebben die ik zoek. En dan ook nog tegen een gereduceerd tarief van maar 25% van jaarsalaris in plaats van hun reguliere 30%. Omdat ik op zoek ben, ben ik wel geïnteresseerd in hun kandidaat. En de kosten zijn voor mij ook niet zo interessant, omdat ik een ondernemer zoek. Iemand die tegen aandelen de eerste opzet wil gaan maken. Dus bij een salaris van 0,- komt de fee ook uit op 0,- en dat is voor mij prima op te brengen. Direct schrijf ik dus een mailtje terug naar het recruitmentbureau dat ik graag meer informatie ontvang over hun kandidaat. En toen werd het stil. Heel stil. Natuurlijk begrijp ik dat, want ze willen er ook wat aan verdienen. En dat vind ik prima. Maar stuur dan tenminste nog een mailtje om me te bedanken voor de belangstelling en te vertellen dat je daar niet aan kan beginnen. Of dat je de advertentie verkeerd had begrepen. Of iets anders. Want met stilte verlies je klanten.