Op de Web 2.0 Expo in Berlijn is er ook genoeg te vinden voor startups. Een leuke gelegenheid om eens andere mensen te ontmoeten en nieuwe dingen te horen. Op de dinsdag van de Expo krijgen startups de gelegenheid om zich te laten zien. Van 17:15 tot 18:00 wordt er namelijk een Ignite georganiseerd voor startups. Daar mogen 6 startups zichzelf presenteren volgens het Ignite principe. Je mag 15 slides gebruiken voor een presentatie van 5 minuten en alle slides moeten na 15 seconden ‘omslaan’ naar de volgende. Een leuke uitdaging om jezelf goed te presenteren.

Lijkt je dit een goed idee? Ga naar Berlijn en presenteer jezelf! Je kunt je opgeven via deze link: http://en.oreilly.com/webexberlin2008/public/content/startup-ignite.

P.S. Had ik al gezegd dat je 35% korting kan krijgen met de link en de code op de site?