People, technology and life

Hoera, u bent…

Voor degene die het gemist hadden, afgelopen maandag was ik jarig. En sociale media zijn op zo’n moment helemaal fantastisch. Ik heb een ongelofelijke hoeveelheid felicitaties gehad. En dat is leuk, dat schept toch een band.

Bedrijven lijken de verjaardag nog niet te hebben gevonden. Welgeteld 1 bedrijf stuurde me een sms en een mailtje met daarin een felicitatie en een cadeau. Ja, een cadeau. Belzaak.nl stuurde mij namelijk een kortingsbon van € 7,50 die ik kan besteden in hun shop. Dat is een leuk gebaar. En het kost hen bijna niets. Daarbij is het ook nog eens zeker 3 jaar geleden dat ik iets bij hen bestelde. Maar op deze manier kom ik toch weer eens op de site en ga ik toch weer overwegen of zij niet iets hebben dat ik wil hebben.

Belzaak, bedankt. Overigens ook alle andere mensen die gewone felicitaties stuurden en de 3 forums die dat ook -geautomatiseerd- deden. Het was leuk. Ik ben benieuwd of meer bedrijven volgend jaar van mijn verjaardag gebruik maken. Want de datum hebben de meesten al.

2 Comments

 1. Hoof

  Ik kreeg relatief veel mailtjes van allerhande geautomatiseerde platforms. Het blijft toch prettig, hoe automatisch ook.

  Een felicitatie met een cadeautje is met een beetje fatsoenlijk databeheer een fluitje van een cent. Toch vreemd inderdaad dat niet meer bedrijven het gewoon meenemen in hun loyaltybeleid of CRM.

  Moet zeggen dat het wel vaak een rolletje speelt in plannen die wij maken, maar al met al is het wel iets wat makkelijk afvalt in allerlei overwegingen. Terwijl het eigenlijk superpersoonlijk is.

  Nou ja. Thanks for the reminder. Dingen op je verjaardag zijn leuk. Dat blijft.

 2. Jaap Steinvoorte

  Hahaha, gefeliciteerd! WOM doet het weer goed.
  @hoof, het zou je nog wel eens, in de wellicht nabije recessietijd, een voordeel op kunnen leveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Arne Hulstein

Theme by Anders NorenUp ↑