People, technology and life

Gratis naar de Web 2.0 Expo in Berlijn

Hier op de site kun je 35% korting krijgen op een kaartje voor de Web 2.0 Expo in Berlijn. De kortingscode webeu08gr40 kun je daarvoor gebruiken als je op de banner links klikt. Maar, je kunt natuurlijk ook proberen om gratis te gaan. En daarvoor kun je dan weer bij Dutchcowboys en Dutchcowgirls terecht. Want zij geven een kaartje weg voor de Web 2.0 Expo. De meest originele reden waarom jij naar de Web 2.0 Expo wilt, kan rekenen op 1 gratis toegangskaart ter waarde van 1.300 euro.

Daar wil ik natuurlijk niet bij achterblijven. Daarom krijgt de winnaar van mij een gratis rit naar Berlijn. De preciese details moeten nog uitgewerkt worden, maar intussen is duidelijk geworden dat Ford een auto ter beschikking gaat stellen voor onze reis naar Berlijn. En de winnaar van de kaart kan instappen bij Erno Hannink en mijzelf voor de rit naar Berlijn.

1 Comment

  1. Bob

    Tip: http://berlinwebweek.de/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Arne Hulstein

Theme by Anders NorenUp ↑