[Een post door Lucien Burm] Blog08 is de eerste en enige gathering van de ‘Rockstars of the web’ in Nederland, ofwel: Neerlandsche webloggers, vereenigt u! Deze coole groep sprekers en bloggers uit verschillende landen komen op 24 oktober samen in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. Dan spreken o.a. Pete Cashmore (Mashable), Boris van der Ham (d66) en Scott Rafer (MyBloglog). Tickets kosten € 195,-, maar je kunt er ook gratis heen! Of tegen een unieke korting.

10 gratis kaarten voor winnaars en minimaal korting
f»dforward stelt 10 gratis kaarten beschikbaar in een kleine competitie voor bloggers. Daarnaast krijgt iedereen die meedoet een promotiecode die je de enige en ongeëvenaarde korting van €45 geeft bij aanschaf van een ticket, mocht je niet in de prijzen vallen.
Wat beveel jij aan?
f»dforward is een aanbevelingsnetwerk voor blogs en andere online uitgevers, ontwikkeld en beheerd door de Nederlandse startup Kimengi. Het is 2 weken geleden gelanceerd op een aantal bekende weblogs, waaronder op DutchCowboys.nl, Marketgingfacts.nl, Frank-ly en Erwinblom.nl. Lees het interview op dutchcowboys.nl voor meer informatie.
f»dforward wil graag feedback over haar netwerk. Jouw aanbevelingen voor f»dforward dus. Om kans te maken op 1 van de 10 kaarten doorloop je daarom de volgende 3 stappen:
 

1. Zet het widget in je weblog
2. Maak connecties aan met andere weblogs
3. Schrijf een feedback blogpost

 

Hoe je dat precies moet doen, kun je lezen op het Kimengi blog.
Wie wint er?
De 10 bloggers die de meest gevolgde aanbevelingen naar hun blogpost over de competitie genereren in f»dforward winnen de 10 gratis kaarten.
Hoe win je? Zorg voor een zeer goede blogpost, content is alles tenslotte. En relaties met bevriende weblogs helpen. Daar is meer ruimte voor een aanbeveling naar jou. Dus genereer er voldoende.
Hoe win je niet? Door te proberen het netwerk te beïnvloeden. Verdachte uitslagen worden gecontroleerd en waar nodig gediskwalificeerd. Daar wordt niet over gecorrespondeerd. Neem geen risico.
Wat kleine letters: Deze competitie is alleen toegankelijk voor Nederlandstalige weblogs. Kimengi behoudt zich het recht deelnemers te weigeren.
De Uitslag
Maandag 20 oktober maken we de uitslag bekend. Na 0:00u (dus ‘s-ochtends vroeg) op de 20e is deelname niet meer mogelijk. Degenen die niet gewonnen hebben kunnen dan nog gebruik maken van hun verdiende korting. We maken de uitslag op Dutchcowboys bekend.
Begin nu gelijk!
Bezoek natuurlijk blog08.nl, regel je widget, nodig vrienden uit en schrijf een superpost! Verdien je status als Rockstar van het web en ga wellicht gratis naar Blog08 met f»dforward! Of anders met korting. Veel succes!