People, technology and life

Ceptura biedt de oplossing

Trouwe lezers van mijn blog is het al eens eerder opgevallen. Hoewel ik op andere terreinen best tevreden ben, is het hosten van wordpress een taaie kluif voor mijn huidige hoster. Zo langzamerhand ben ik dat wel behoorlijk zat geworden. Toen ik daar de afgelopen week op twitter een opmerking over maakte, sprong Ceptura direct in het gat. Coen Jacobs ken ik al wat langer en hij vroeg me wat ik zocht in een goede hostingspartij. Na een leuk gesprek over reizen 2.0 zoals ik dat ingestoken heb voor de Web 2.0 Expo, bood hij mij aan om de hosting van mijn blog te sponsoren en ervoor te zorgen dat mijn blog gewoon snel en goed toegankelijk is. Dat was een aanbod dat ik niet kon laten schieten. Dus, deze week gaat mijn blog over naar Ceptura. En dat lijkt mij een prima verandering.

1 Comment

  1. Coen Jacobs | Ceptura

    Het doet me goed om te horen dat de diensten van Ceptura zo goed van pas komen.

    Hopelijk, een lange en goede samenwerking!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Arne Hulstein

Theme by Anders NorenUp ↑