People, technology and life

LeWeb, bloggen en de wereld verbeteren

Ja, ik ga naar LeWeb dit jaar. Het is een tijdje geleden dat ik naar een groot evenement ben geweest en ik heb er zin in. LeWeb is altijd een conferentie waar veel over gesproken wordt en waar je veel inspiratie op kan doen voor nieuwe projecten, maar ook over de richting van onze online toekomst. Ik ben benieuwd naar de presentaties van gevestigde online diensten als Facebook, Twitter, Google, MySpace, Yahoo en anderen. Maar ik ben vooral benieuwd naar het streven om online te richten op onze persoonlijke wensen. Onze wens om fit te zijn (RunKeeper), om zonder emissies de wereld rond te vliegen (Solar Impulse) en om de wereld te verbeteren voor mensen die anders geen kansen zouden krijgen (Homeless World Cup).

Ik heb een hart voor mensen en voor de wereld. Ik ga naar LeWeb om te kijken hoe we samen “de dialoog met de klant” ook uit het marketing jargon kunnen trekken en om te zien of we de technologie kunnen gebruiken om onze wereld te verbeteren. Voor onszelf en voor anderen. Om er samen duurzamer, socialer, hartelijker, enthousiaster en beter van te worden. Dat is ook het verhaal dat ik wil delen. Ik zal schrijven over LeWeb en ik zal ook zeker weer wat video interviews gaan doen.

Ken jij startups met een visie om (online) technologie in te zetten om onze wereld duurzamer, socialer, hartelijker, enthousiaster en beter te maken? Of ken je mensen die hier een duidelijke visie over hebben? Ben je in Parijs? Of kunnen we elkaar ergens onderweg ontmoeten voor een kort interview? Laat het me dan weten via mijn blog of via arne [@] arnehulstein.nl. Deel je visie met de wereld. Op LeWeb, maar ook daarvoor en daarna.

1 Comment

  1. Marco

    Gaaf… ben zelf http://www.likeu2.com aan het opstarten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Arne Hulstein

Theme by Anders NorenUp ↑