Zoals wel bekend is, ben ik een enthousiast netwerker. Op die manier heb ik wereldwijd al aardig wat nieuwe mensen leren kennen die hele interessante dingen doen. Of interessante vragen stellen. Zo werd ik deze week benaderd door Márcio R. Salmeirão met de vraag of ik hem kon helpen aan een plek waar hij kon slapen en met wat Nederlanders kan werken aan een internet project om het land en de internet business hier wat beter te leren kennen. Het liefst in de regio Den Haag, waar hij vanaf 9 juni een project moet gaan doen. Dan zal hij ook gewoon in een hotel gaan zitten.

Dus, als je mogelijkheden hebt en een gratis IT man kunt gebruiken, laat het mij dan even weten. Márcio heeft (in zijn eigen woorden) kennis op het gebied van:

  • E-business: Portal/website (like as www.salmeirao.com, www.lojadenegocios.com,  www.portalwebmarketing.com)
  • Programmer: SQL SERVER, .NET, Reporting, MS-ACCESS
  • Business: Interpreter to make business with Portugal or Brazil

Mail mij voor Márcio’s contactgegevens.