People, technology and life

Fietsreclame

Nou ik het toch al over de fiets heb, wil ik daar nog wel wat aan toe voegen. Waarom wordt de fiets zo weinig gebruikt om een boodschap mee over te brengen? Terwijl er duizenden elke dag onderweg zijn en sponsoring mooie mogelijkheid zou zijn.

In Eindhoven op de campus van de TU zag ik een tijdje geleden wel een fiets met sponsoring. Maar om eerlijk te zijn zou die mij eerder van kopen hebben weerhouden. Half kromme triplex plaatjes, die duidelijk uit de losse hand gestickerd waren, helpen niet om je bedrijfsimago goed over te brengen.

Waarom pakt niemand dit goed op. Fietsen met reclame in het frame bijvoorbeeld. Zeker voor fietsen die in een centrum staan, of op een plaats waar veel mensen langs komen. Het hoeft niet veel te kosten en zo kan iemand bijvoorbeeld een gratis fiets rijden. Wie wil? fietsreclame.nl is nog beschikbaar.

2 Comments

  1. Sander van Haren

    Wat is de prijs?

  2. Taco

    Ik zag je blogpost. Inmiddels zijn er wel fietsen met reclame in het frame beschikbaar. Kijk maar eens op http://www.leezenreclame.nl . Kwaliteit van het materiaal is inderdaad belangrijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Arne Hulstein

Theme by Anders NorenUp ↑